Monday 29 April 2013

Team building - Hari pertama [26.04.2013]

Perjalanan ke Bukit Gambang Resort City bermula lebih kurang pukul 5 petang setelah menyelesaikan tugas-tugas di pejabat pada sebelah pagi. Suami memandu dalam keadaan tenang dan berhati-hati walaupun saya menggesa beliau untuk memecut sedikit, kerana saya takut terlewat tiba di sana. Jika mengikut tentatif program, aktiviti pertama akan bermula jam 8.30 malam.

Alhamdulillah, kami tiba tepat pada masanya. Selepas check-in, saya bersiap-siap mengikut tema pakaian yang ditetapkan iaitu berpakaian kasual, dan meninggalkan anak-anak bersama suami di bilik untuk sementara waktu.

Program team building bermula pada jam 9 malam dengan pembahagian semua peserta kepada 6 buah kumpulan, dan kami diberikan tugasan untuk melantik ketua kumpulan, memilih nama kumpulan, melukis bendera kumpulan, dan mencipta lagu sorak untuk kumpulan masing-masing.

Setelah aktiviti berakhir lebih kurang jam 11 malam, saya bergegas balik ke bilik kerana suami telah menghantar mesej pesanan ringkas memberitahu anak-anak tercari-cari saya dan masing-masing tidak mahu tidur selagi saya belum balik. Setibanya saya dibilik, masing-masing menerkam dan memeluk saya seolah-olah seharian tidak berjumpa saya, walhal baru lebih kurang 2 jam saya meninggalkan mereka bersama ayahnya!

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI    ReplyDelete